Koronavírus - Több tucat közéleti személyiség csatlakozott a Kossuth Rádió egészségvédő kampányához

Koronavírus, 2020.04.02

Több tucat közéleti személyiség csatlakozott a Kossuth Rádió Maradjanak otthon! elnevezésű egészségvédő kampányához - tájékoztatta az MTVA csütörtökön az MTI-t.

A közlemény szerint a kezdeményezés lényege, hogy híres és ismert szakemberek mondják el személyes üzenetüket, amelyben arra kérik a hallgatókat, hogy vigyázzanak magukra, valamint embertársaikra, és a legszükségesebb elintéznivalókon kívül maradjanak otthon.

A szereplők túlnyomó többsége Az Este című műsor házigazdái, valamint vendégei közül került ki, de a következő napokban újabb és újabb ismert emberekkel bővül a kör.

Naponta többször hallhatók azok a személyes gondolatok, amelyek megpróbálnak erőt adni a Kossuth Rádió hallgatóinak. Az üzeneteket a Kossuth Rádió Facebook-oldalán is folyamatosan elérhetővé teszik.

A kampányhoz csatlakozott többek között: Gryllus Dániel, Berecz András, Vásáry Tamás, Kozma Imre, Miklósa Erika, Vecsei H. Miklós, Oberfrank Pál, Papp Miklós, Szarka Tamás, Köves Slomó, Ferencz Orsolya, Ertl Péter és Kovács Kati.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!