Elhagyhatta a kórházat Larry Kudlow, a Fehér Ház gazdasági főtanácsadója

Külföld, 2018.06.13

Elhagyhatta a kórházat szerdán Larry Kudlow, a Fehér Ház gazdasági főtanácsadója. Kudlow-t kedden szállították kórházba szívrohammal, amit az orvosok később "enyhe szívinfarktusnak" minősítettek.

Sarah Huckabee Sanders, a Fehér Ház szóvivője közleményben jelentette be, hogy az Országos Gazdasági Tanács igazgatóját elbocsátották a bethesdai Walter Reed katonai kórházból.

Az orvosi jelentésre hivatkozva a közlemény arról tájékoztatott, hogy Kudlow állapota kielégítően javult. Donald Trump elnök és a Fehér Ház munkatársai pedig visszavárják a munkába - fogalmazott Sanders.

Larry Kudlow-t kedden szállították kórházba, erről elsőként az akkor Szingapúrban tartózkodó Donald Trump tájékoztatott Twitter-bejegyzésében. Még kedden este kiderült, hogy a gazdasági főtanácsadó enyhébb szívinfarktust szenvedett el, de az orvoscsoport már akkor közölte: gyors és teljes felépülésre lehet számítani.

A korábban a Reagan-kormányzatban, majd a Wall Streeten befektetési bankárként tevékenykedő 70 éves Larry Kudlow az idén márciusban, Gary Cohn távozás után került a Fehér Ház Országos Gazdasági Tanácsának élére.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!