Többen meghaltak egy lövöldözésben Utah államban

Külföld, 2017.06.07

Három halálos áldozatot hagyott maga után egy lövöldözés kedden az Egyesült Államok középnyugati szövetségi államában, Utahban.

A rendőrség közleménye szerint Salt Lake City egyik elővárosában, Sandyben egy férfi tüzet nyitott egy autóban ülő nőre és a vele lévő gyermekekre. A nőt és az egyik fiúgyermeket halálosan megsebesítette, két másik gyermeket pedig - egy kisfiút és egy kislányt - kórházban, súlyos sebekkel ápolnak. Egyikük állapota válságos. Maga a lövöldöző férfi is meghalt.

A The Salt Lake Tribune című helyi lap Jason Nielsen rendőrségi szóvivőt idézte, aki szerint feltételezhetően családi vita állt a háttérben, bár még tart a nyomozás. Egyelőre az sem világos, hogy a lövéseket leadó férfi öngyilkos lett-e, vagy valaki más lőtte agyon.

Mivel a lövések egy iskola közelében dördültek el, az iskolát azonnal lezárták, jóllehet - késő délután lévén - alig néhány diák volt bent.

Egy nappal korábban, hétfőn, a floridai Orlandóban történt lövöldözés. Ott egy munkahelyéről elbocsátott 45 éves férfi lőtte agyon bosszúból a volt főnökét és négy volt munkatársát. Az elkövető öngyilkos lett.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!