A Fonó és a Várkert Bazár ad otthont a Budapest Folk Fest programsorozatnak

Kultúra, 2017.04.21

Idén a Fonó és a Várkert Bazár ad otthont az autentikus népzenei és a világzenei nagykoncerteket felvonultató Budapest Folk Fest programsorozatnak május 24. és 28. között Budapesten - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki adásában.

Móra Gabriella, a Fonó produkciós vezetője a műsorban elmondta: az idei rendezvényen a nép- és világzene sokszínűségét szeretnék bemutatni. Fellép mások mellett a török BaBaZuLa, a román Mahala Rai Banda és a Nadara, a lengyel Dikanda, a Trio Feta Orchestra, a Buda Folk Band, a Gypo Circus, Barabás Lőrinc és zenekara.

Hozzátette: a Budapest Folk Fest a Fonó szerdai táncházában kezdődik autentikus táncházzal, vajdaszentiványi muzsikával, hagyományőrző adatközlő mesterek részvételével. A következő négy napban a Várkert Bazárban nagykoncertekkel, borkóstolókkal, folkkocsmával folytatódik a program.

Vasárnap ingyenes gyerekprogramokkal, többek között bábszínházzal, koncerttel, kézműves foglalkozásokkal várják a családokat, este a Buda Folk Band és a Dikanda ad koncertet.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!