Balaton Sound - Látogatócsúcs, 165 ezer néző öt nap alatt

Kultúra, 2018.07.09

Látogatócsúcsot hozott az idei Balaton Sound: a vasárnap véget ért zamárdi rendezvény öt napján 165 ezer látogató volt, nyolcezerrel több, mint a 2016-os eddigi rekord.

Balaton Sound fesztivál Július 4. és 8. között csaknem hatvan ország fiataljai gyűltek össze a Balaton-parti fesztiválon. A legerősebb nap július 7-én, szombaton volt, akkor telt ház volt, 40 ezren voltak kíváncsiak a programokra, amelyeket a nagyszínpadon David Guetta francia dj-producer koncertje zárt - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

A fesztivál öt napja alatt a fellépők között volt még az amerikai Chainsmokers duó, a szintén amerikai hiphop előadó, Big Sean vagy az egyik legsikeresebb brit R&B-pop énekesnő, Rita Ora, aki a Balaton Soundon pótolta a tavalyi Sziget fesztiválon elmaradt koncertjét. Először lépett fel Magyarországon Dj Snake francia dj-producer, aki a svéd duó, Axwell és Ingrosso társaságában zárta a fesztivált, Martin Garrix holland dj pedig két koncertet is adott.

A közlemény szerint bár sokan voltak a fesztiválon, sem komolyabb baleset, sem egyéb probléma nem adódott az öt nap alatt.
(MTI)

Címkék

Balaton Sound

Galériánk

Balaton Sound fesztivál Balaton Sound fesztivál Balaton Sound fesztivál Balaton Sound fesztivál Balaton Sound fesztivál Balaton Sound fesztivál Balaton Sound fesztivál Balaton Sound fesztivál Balaton Sound fesztivál Balaton Sound fesztivál Balaton Sound fesztivál Balaton Sound fesztivál Balaton Sound fesztivál Balaton Sound fesztivál Balaton Sound fesztivál Balaton Sound fesztivál
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!