Első musicaljét mutatja be a Group'n'Swing zenekar a Városmajorban

Kultúra, 2017.08.03

Holdfény Mulató címmel mutatja be első saját musicaljét a Group'n'Swing zenekar pénteken és szombaton a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

A lendületes, élőben játszott Group'n'Swing dalokat Romhányi Áron, a United Együttesből is ismert zeneszerző-zenei producer jegyzi, a darab rendezője Kovács Gábor Dénes, a produkcióban közreműködik a Maffia Swing tánckar - közölte a Szabadtér Színház az MTI-vel.

A darab története szerint veszélybe kerül a Chicago szerte közkedvelt Holdfény Mulató és vele együtt az estéről-estére itt játszó népszerű zenekar jövője is. A történet során feltárul a próbatermek világa, megmutatkoznak a színfalak mögött zajló olykor keserves, máskor bohém pillanatok, és kiderül, hogy egy új bemutató megmentheti-e a mulatót és annak társulatát.

A 2006-ban alakult Group'n'Swing zenekar repertoárja rendkívül sokszínű, korábban olyan előadók slágereit dolgozták fel, mint Ray Charles, Michael Bublé, Nathalie Cole, vagy Louis Prima. Az együttes 2009 óta koncertjein nemcsak feldolgozásokat, hanem saját szerzeményeket is játszik.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!