Elvarázsolt sziget címmel nyílik interaktív kiállítás a Vajdahunyadvárban

Kultúra, 2018.03.21

Elvarázsolt sziget címmel nyílik interaktív kiállítás a Vajdahunyadvárban, ahova ez alkalommal a "varázslótanoncnak" készülő gyerekeket várják a szervezők május 13-ig.

Az új, tavaszi kiállításban az elvarázsolt sziget ura, a találékony Varázslómester különféle próbatételeket eszel ki, hogy megbizonyosodjon róla, ki alkalmas varázslótanoncnak - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A bűvös helyszíneket járva a látogatók kideríthetik, hogy képesek-e újraindítani a veszteglő dzsungelvasutat, meg tudják-e törni az Álmok Őrzőjének bűbáját, át tudnak-e kelni egy elefánttal a Tű fokán, képesek-e megzabolázni egy repülő szőnyeget, vagy sikerül-e megfejteniük a Majomszikla végső titkát.

A képzeletbeli trópusi szigeten barangolva a résztvevők nem csak a rejtőzködő Varázslómesterrel, de az esőerdők számtalan különös lakójával és meglepő jelenségeivel is találkozhatnak.

A több mint 1000 négyzetméteren megrendezett kiállítás és játék új látványvilággal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!