Fel is út, le is út! - Új darab a Vidám Színpadon

Kultúra, 2017.10.17

Bemutatóra készül a Vidám Színpad társulata, a Fel is út, le is út! című vígjátékot október 21-én mutatják be a teátrumban - hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

A művet 110 éve írta a szerző Georges Feydeau, de a laza életvitelű szereplő kalandjai tökéletesen megfelelnének a mai kor erkölcsi állapotának is. Pontos és szórakoztató korrajz - hangzott el a műsorban, idézve a darab ismertetőjét.

Straub Dezső, aki rendezőként és szereplőként is jegyzi a komédiát, elmondta: Feydeau talán legjobb vígjátéka egy szép fiú kalandjairól szól, akinek két nő közül kell választania. Olyan általános emberi gyarlóságok jelennek meg benne, mint például a hazudozás. Ismertetése szerint a jó hangulatú próbák, további poénokat szültek, amelyek az előadásba is beépültek.

A Vidám Színpad művészeti vezetőjének ismertetése szerint a darabban Baronits Gábort, Végh Juditot, Dobos Erikát, Fésűs Nellyt, Kokas Piroskát, Pille Tamást, Molnár Sándor Tamást, Szolnoki Tibort, Rák Katit és Harsányi Gábort láthatják a nézők.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!