Fezen: Pitbull helyett Flo Rida lép fel szombaton

Kultúra, 2018.07.24

Elmarad az amerikai rapper, Pitbull szombatra meghirdetett fellépése a Fehérvári Zenei Napokon (Fezen), a megüresedett helyre a szintén amerikai dalszerző-rapper, Flo Rida érkezik - jelentették be a szervezők kedden.

A közleményben azt írták, a többek között Pitbullal is közös dalokat jegyző, többszörös Grammy-jelölt Flo Rida csaknem tíz éve ontja a slágereket, mint amilyen a Whistle, a Right Round, a Good Feeling vagy a Wild Ones. Pályafutása során rengeteg sztárral dolgozott együtt, köztük volt Pitbull mellett David Guetta, Nicki Minaj és Sia.

A fesztivál szervezői korábban azt is közölték, hogy a Fezen házirendjének értelmében programváltozás miatti jegykompenzációra nincs lehetőség, de a szombatra váltott napijegyek idén bármelyik napra érvényesek.

A szerdától szombatig tartó fesztiválon a fellépők között lesz a brit The Prodigy, a svájci DJ Bobo, a holland Epica, a német Helloween, az amerikai Mr. Big, a brit Dragonforce, az amerikai Richie Kotzen, a német Accept, az amerikai Ministry, a brit Enter Shikari és a finn Korpiklaani.

A hazai előadók közül színpadra lép a Tankcsapda, Rúzsa Magdi, a Quimby, Majka és Curtis, Ákos, a Kowalsky Meg A Vega, a Honeybeast, a WellHello, a Halott Pénz, a Lord, a Road, a Lóci Játszik, a Depresszió, a Magashegyi Underground, a Leander Kills, az Anna & The Barbies, a Moby Dick, a Mobil Mánia, a Pál Utcai Fiúk, Ganxsta Zolee & A Kartel, az AWS, a Takáts Tamás Blues Band, a Csík Zenekar, valamint a Junkies.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!