Hőség - Növelik a vízvételi pontok számát a Campus Fesztiválon

Kultúra, 2017.07.20

A tartós hőség miatt a debreceni Campus Fesztiválon folyamatosan növelik a vízvételi pontok számát és párakapukat is telepítenek - közölte a fesztivál sajtófőnöke csütörtökön az MTI-vel.

Bakó Csaba elmondta, hogy a Campuson számos ponton és folyamatosan van lehetőség friss, jó minőségű ivóvíz vételére korlátlan mennyiségben és ingyen.

A városi ivóvízellátásba bekapcsolt Nagyerdei Stadionban, a Víztoronyban és a fesztiválozóknak megnyitott kempingben tizenhat vízvételi pontot létesítettek, az elérhető csapok száma pedig meghaladja a hetvenet - tette hozzá, megjegyezve, hogy a fesztivál további három napján tovább növelik a vízvételi pontok számát és párakapukat is telepítenek.

A tizedik alkalommal megrendezett fesztivál a csütörtök esti hivatalos megnyitót követően teljes üzemre kapcsol, és a szerdai nulladik nap után immár mind a tizenhét programhelyszín üzemel.

A nagyszínpadra este érkezik Majka&Curtis, a Halott Pénz és a Tankcsapda. Továbbá fellép többek között a Supernem, az Irie Maffia, a Hősök és a Random Trip is.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!