Intézményeknek hirdet pályázatokat a Gyermekmentő Szolgálat

Kultúra, 2017.02.16

Kulturális programra, valamint a Gyermek- és Ifjúsági Országgyűlés ülésén való részvételre jelentkezhetnek a gyermekintézmények a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) pályázatán.

Az Országgyűlés és az NGYSZ Milyen kérdést intéznék a miniszterekhez, ha képviselő lennék? című pályázatára 8-18 év közötti fiatalok jelentkezhetnek egyénileg vagy 20 fős csapatokkal június 2-ig.

A nyertesek részt vehetnek ősszel a VII. Gyermek- és Ifjúsági Országgyűlés ülésén a Parlamentben - közölte a szervezet szerdán az MTI-vel.

A pályázatban a tervezett kérdések leírása és azok indoklása szerepeljen minimum egy A4 oldal terjedelemben, postai úton benyújtva a 1066., Budapest Teréz krt. 24., vagy elektronikusan az [email protected] címen Ha képviselő lennék jeligével.

Az Erkel Ferenc Színházba szervezett Hófehérke és a 7 törpe című táncjáték előadásának jegyeire pályázhat május 4. éjfélig minden olyan 8-14 éves tanuló vagy ilyen korú iskolai csoport, aki/amely megfelel a feltételek mindegyikének: szociálisan hátrányos helyzet, kiemelkedő tanulmányi eredmény, kiemelt érdeklődés a zene és a művészetek iránt.

A pályázatokkal kapcsolatos részletes információ a www.gyermekmento.hu weboldalon található.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!