Január 30-ig lehet jelentkezni a Friss Hús Rövidfilmfesztivál pitchfórumára

Kultúra, 2019.11.26

Január 30-ig várják a jelentkezéseket a Friss Hús Rövidfilmfesztivál pitchfórumára, amelyet immár hatodik alkalommal tartanak meg a 2020. március 23. és 29. között zajló Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon.

A szervezők keddi közleménye szerint a pitchfórum célja, hogy lehetőséget teremtsen fiatal filmes alkotóknak előkészületben levő projektjeik prezentálására és azok megvitatására.

A 2020-as Friss Hús Rövidfilmfesztivál pitchfórumára rövidfilmes alkotók filmterveit várják. A legjobb filmterv pénzdíjban részesül, a nyertes projektet szakmai tanácsokkal segíti a Daazo és más szakmai szervezetek. A nevezés benyújtásának határideje 2020. január 30. éjfél.

A pitchfórumon való részvételre a projekt rendezője vagy producere pályázhat. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat, a nevezés ingyenes. A beérkezett pályázatok közül a szervezők várhatóan tíz filmtervet választanak ki, amelyeket szakmai zsűri előtt mutatnak be az alkotók.

A nevezés menetéről és feltételeiről minden információ megtalálható a Friss Hús Budapest weboldalán - olvasható a tájékoztatóban.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!