Keddtől East Fest öt napon át Mezőtúron

Kultúra, 2018.07.23

A hazai könnyűzenei élet előadóival öt napon át hét helyszínen találkozhatnak a kedden kezdődő mezőtúri East Fest látogatói.

A szervezők tájékoztatása szerint szombatig fellép mások mellett a Tankcsapda, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Kowalsky meg a Vega vagy a Wellhello. A hazai előadók mellett az idén is lesz nemzetközi sztárvendég Fedde Le Grand személyében.

A fesztiválozókat a városi strand használata mellett sok sportolási lehetőség, változatos játékok, Civil Falu, stand up és egyéb előadások várják.

Herczeg Zsolt, Mezőtúr fideszes polgármestere az MTI-nek elmondta: az alföldi városban megrendezett fesztivál egyre nagyobb pezsgést és üzletet hoz a településnek, hiszen 2012-ben még mindössze ötezer látogatót számláltak a rendezvényen, 2017-ben már átlépték az ötvenezres nézőszámot.

A fesztivál helyszínéül szolgáló terület igen kedvelt az oda rendszeresen látogatók körében, így az árnyékos liget több évtizedes fákkal, a hatalmas, zöld füves terek, a tiszta, barátságos strand - tette hozzá.

A fesztiválról részletes információ az eastfest.hu honlapon érhető el.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!