Könnyűzenei koncertek a Veszprémi Egyetemi Napokon

Kultúra, 2017.04.18

Huszonhetedik alkalommal rendezik meg a Veszprémi Egyetemi Napokat (VEN) április 24-30 közt a Pannon Egyetemen, ahol a Fish!, a Kowalsky meg a Vega, az Irie Maffia és a Halott Pénz is fellép - hangzott el kedden az intézményben tartott sajtótájékoztatón.

Balassa Gergő főszervező elmondta: az idei fesztivál egy nappal hosszabb lesz, mint az eddigiek. A 2017-es VEN április 24-én hétfőn 22 órakor nyitja meg kapuit, a hét első felében a hangsúly inkább a diákrektori címért versengő négy csapat programjain lesz, csütörtöktől azonban a nagyszínpadon a hazai fesztiválélet legkeresettebb zenekarai is fellépnek vasárnap estig.

A nagyszínpadon csütörtökön a Fish!, a Kowalsky meg a Vega, pénteken ByeAlex és a Slepp, valamint Majka és Curtis, szombaton az Intim Torna Illegál és a Hősök, vasárnap pedig az Irie Maffia és a Halott Pénz lépnek fel. A Partyarénában mások mellett Cris Lawyer, Sterbinszky és Náksi is a lemezjátszók mögé áll, a Diákcentrumban pedig a Groovehouse és Csordás Tibi is hallható lesz.

A rendezvény fővédnöke, Ovádi Péter veszprémi önkormányzati képviselő hangsúlyozta: a VEN az egyik legnagyobb közösségkovácsoló erő a Pannon Egyetemen.

Az első Veszprémi Egyetemi Napokat 1969-ben rendezték a Veszprémi Vegyipari Egyetemen.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!