Körös-Toroki Napok 2018 fotógaléria

Kultúra, 2018.08.07

Idén ismét sokrétű és nívós programokkal, valamint sztárfellépőkkel várták a KTN-re érkező fiatal és idősebb korosztályt. Tekintse meg a szombati napon készített fotógalériánkat az eseményről!

Körös-Toroki Napok 2018 - 2018.08.04. Talán hihetetlennek tűnik, de az egykori városi mulatság idén már 25. alkalommal várta a fesztiválozókat a Tisza jobb partjára.  

A rendezvény népszerűségét jól mutatja, hogy az egyik legnagyobb vidéki fesztivállá nőtte ki magát, ugyanakkor a belépés és a strandolás továbbra is ingyenes maradt a rendezvény területén, igaz a zenés programok, ahogyan azt a korábbi évek gyakorlatából már megszokhattuk belépő megvásárlása esetén voltak megtekinthetőek. Volt itt minden mi szem-szájnak ingere, új nagyszínpad, House-techno stage, Happy Day Disco és Laguna Beach Club is. Olyan népszerű zenekarok léptek fel és szórakoztatták a nagyérdeműt a jubileumi KTN nagyszínpadán, mint például a Hősök, a Punanny Massif, Ganxsta Zolee és a Kartel, az AWS, valamint a REDNEX.

Ugyanakkor nagy sikere volt az elektronikus zenei palettának is, amelyek között olyan DJ-k nyomták a szettet, mint Szecsei, Bárány Attila, Sterbinszky, vagy James Cole.

A szervezők tehát idén is kitettek magukért, így a siker továbbra is garantált, hiszen évről-évre egyre több és több fiatal teszi tiszteletét a méltán népszerű csongrádi üdülőhelyen. Mi a magunk részéről jövőre is várjuk a folytatást.   



(Webrádió)

Címkék

KTN KTN 2018 Körös-Toroki Napok Fotógaléria KTN partyfotó KTN bulifotó
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!