TV műsor

Lánchíd Szalon néven új kulturális találkozóhely nyílik Budapesten

Kultúra, 2017.09.13

A szalonkultúra meghonosítására családias légkörű kulturális találkozóhely nyílik Budapesten; a Lánchíd Szalonban színházi előadásokkal, koncertekkel és különböző stílusú tematikus estekkel várják a közönséget szeptember 18-tól - ismertette a részleteket Léner András művészeti vezető szerdán sajtótájékoztatón.

Lánchíd Szalon néven új kulturális találkozóhely nyílik Budapesten Berendi Péter, a Roland Divatház alapítója, Léner András rendező és Rudas László, a szalon tulajdonosa közösen döntöttek arról, hogy különböző művészeti ágaknak teremtenek otthont a budai játszóhelyen - hangzott el.

Léner András elmondta: a családias hangulatú, csaknem félszáz fő befogadására alkalmas bemutatóhely létrehozásával az volt a céljuk, hogy a közönségnek és az előadóknak lehetősége legyen ismerkedni, beszélgetni, vitatkozni, eszmét cserélni egymással.

A programokat ismertetve elmondta: a Lánchíd Szalon szeptember 18-án nyílik meg a nagyközönség előtt. A megnyitó alkalmából Klezmer Kabarét láthatnak az érdeklődők Garai Róbert és a Sabbathsong Klezmer Band közreműködésével.

Ezt követően indul K.O. címmel Karafiáth Orsolya beszélgetéssorozata kortárs írókkal. Az est első vendége Háy János lesz. Hegedűs D. Gézának a nemzet színészeit bemutató beszélgetős műsorát októbertől láthatja a közönség. Az est első vendége Molnár Piroska. Örökséghagyók címmel Standeisky Éva vezeti azt az előadást, amelynek októberben Spiró György lesz a vendége. A Papageno-esteken fiatal, tehetséges muzsikusok mutatkoznak be. "Tohuva vohu" címmel pedig Radnóti Zoltán rabbi előadássorozatát láthatja a közönség.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Lánchíd Szalon néven új kulturális találkozóhely nyílik Budapesten Lánchíd Szalon néven új kulturális találkozóhely nyílik Budapesten


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!