Második hete nincs legyőzője a Jumanji - Vár a dzsungelnek az észak-amerikai mozikban

Kultúra, 2018.01.14

Második hete nincs legyőzője a Jumanji - Vár a dzsungelnek az észak-amerikai mozik jegypénztárainál, a becslések szerint a hosszú hétvégén 34,3 millió dollárt (forint) költöttek a vígjátékra a nézők - írta a Variety filmes szaklap.

A Sony Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan főszereplésével forgatott kalandfilmje már negyedik hete fut Észak-Amerikában, a Martin Luther King nemzeti ünnepe miatti hosszú hétvége után már 291 millió dollárnál tart.

A 21th Century Fox krimijét, A Pentagon titkait ezen a hétvégén már nem csak néhány mozi játszotta: a 2819 filmszínházban 22,2 millió dollár bevételre tett szert ezen a hétvégén, ezzel a második helyet szerezte meg a kasszasikerlistán.

A Steven Spielberg rendezte újságíró-történet iránti jelentős érdeklődés a deadline.com szerint nagyban köszönhető a közösségi portálokon a december 22-i bemutató óta a filmről folyó élénk vitáknak. Magyarországon február 22-étől látható az alkotás.

A Pentagon titkai azt meséli el, hogyan küzdött a sajtószabadságért 1971-ben a Meryl Streep megformálta Kay Graham, a The Washington Post tulajdonosa és Ben Bradlee főszerkesztő, akit Tom Hanks alakít.

A sikerlista harmadik helyét a Lionsgate The Commuter - Nincs kiszállás című thrillere szerezte meg. Liam Neeson akciómozijára mintegy 16 millió dollárért váltottak jegyet Észak-Amerikában.

Negyedik helyen a Warner Bros. Paddington 2 című családi animációs filmje végzett 14,5 millió dollárral, az ötödiken a Sony pénteken bemutatott Proud Mary című akcióthrillere 12 millió dolláros jegyárbevétellel.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!