Mintegy 50 ezren vettek részt a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncerten

Kultúra, 2022.10.01

Mintegy 50 ezres közönség előtt tartották meg szombaton a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertet, amelyen a hazai zenei élet legismertebb előadói léptek színpadra a Puskás Aréna Szoborparkjában - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. az eseményt követően közleményben az MTI-t.

Ötöslottó szuperkoncert Budapesten Az estét a VALMAR indította, akikhez - a dobok mögé ülve - Szikora Róbert is csatlakozott két szám erejéig. Ez után a Follow The Flow következett, majd Rúzsa Magdi adott egyedülálló látványelemekkel tarkított koncertet.

A fellépéseket több száz rakéta, tűzijáték, görögtűz, szikraeső és lézer kísérte.

A közleményben Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója hangsúlyozta: a nemzeti lottótársaság számára fontos volt, hogy játékosaival együtt ünnepelje meg a legismertebb lottójáték születésnapját, és a játék izgalmát exkluzív zenei élménnyel kapcsolják össze.

A koncerteket online közvetítésen keresztül is követhették az érdeklődők.

A helyszínen értékesített szerencsejáték termékekből befolyt összeget a nemzeti lottótársaság az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlotta fel, akik a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkóztatását célzó Kapaszkodó programon keresztül biztosítanak lehetőséget egyebek között fejlesztő képzésekre.
(MTI)

Galériánk

Ötöslottó szuperkoncert Budapesten Ötöslottó szuperkoncert Budapesten Ötöslottó szuperkoncert Budapesten Ötöslottó szuperkoncert Budapesten Ötöslottó szuperkoncert Budapesten
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!