Pikniket rendeznek szombaton a szolnoki RepTárban

Kultúra, 2018.07.04

Drónreptetést, kutyás bemutatót, lézerharcot láthatnak és kipróbálhatják egy Mig-29-es repülőgép szimulátorát is azok, akik ellátogatnak szombaton a szolnoki RepTár Piknikre.

Az interaktív repülőmúzeum meglévő élményelemei - a 4D mozi, a MiG-29 szimulátor, a Jak-52, MiG-21 pilótapont - mellett kipróbálható lesz például egy Mi-24, Mi-8P és egy MiG-21-es pilótafülke is a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. MTI-hez eljuttatott közleménye szerint.

Ezenkívül lesz kutyás bemutató, drónreptetés, RC tank-bemutató, a bátrabb látogatók akár több tíz méter magasba is emelkedhetnek a darumadárral.

Sokak kedvenc számítógépes játéka, az Angry Birds a háromdimenziós valóságban is megelevenedik a nap folyamán. A PlayIT képviselőivel közösen szervezett játékzóna ugyancsak különleges élményt nyújt a látogatóknak.

A Katonai Emlékpark Pákozd munkatársainak jóvoltából Raptor lézerharcban, kézigránát dobó gyakorlaton, alaki kiképzésen és egy huszárságtörténeti vetélkedőn is részt vehetnek kicsik és nagyok egyaránt.

A Vagon színpadon a Három bajusz gazdát keres címmel egyedi interaktív műsor, illetve a Puszirablók című könyv alapján játékos, dramatizált előadás színesíti a programot. Dolák-Saly Róbert Családi gumiszoba című műsorával lép majd fel.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!