Új tulajdonoshoz került a Fidelio

Kultúra, 2017.11.23

Az egyik legnagyobb hazai kulturális portál, az idén 15 éves Fidelio.hu, valamint a portálhoz tartozó havi nyomtatott kiadvány, a Fidelio Magazin, illetve a KULT50 kiadvány december 1-jétől a Programmagazin Kiadó Kft.-nél, változatlan szakembergárdával folytatja működését.

A Fidelio az elmúlt másfél évtized alatt Magyarország egyik legjelentősebb kulturális médiuma lett - emlékeztet a Programmagazin Kiadó Kft. ügyvezetője által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közlemény.

Szentpéteri András hangsúlyozta, hogy az 1989 óta működő Pentaton Művész- és Koncertügynökség Kft. a művészmenedzsment, a színházi jogok közvetítése, a rendezvényszervezés és nemzetközi kulturális projektek bonyolítása mellett néhány éve kulturális pr-rel és marketinggel is foglalkozik.

A tulajdonosváltással párhuzamosan megkezdődött a portál és a print magazin külső és belső, tartalmi megújulásának előkészítése. A tervek között szerepel a jelenlegi rovatok bővítése, különös tekintettel a könyves tartalomra. A nyomtatott kiadványban hamarosan láthatók is ezek a változások: a december közepén megjelenő, 2018. januári lapszám már új dizájnnal jelentkezik.

Elindul a Színház után elnevezésű rovat is gasztronómiai és a szórakozással kapcsolatos egyéb ajánlatokkal, de a Fidelióban továbbra is elérhető lesz a részletes budapesti színházi és koncertműsor, míg a Fidelio.hu országosan közli majd a programokat - áll a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!