Újra látogathatók az MVM Koncertek - A Zongora-sorozat koncertjei

Kultúra, 2020.07.22

Újra látogathatók az MVM Koncertek - A Zongora-sorozat koncertjei, a budapesti Bartók Emlékházban fiatal magyar művészek szólóestjei várják a közönséget július 28-tól.

Az első hangversenyen Csabay Domonkos Bach-, Beethoven-, Liszt- és Ravel-műveket szólaltat meg, a sorozat többi koncertjén Rafael Mário, Balogh Tamás, Balogh Ádám, Balázs-Piri Soma és Váradi László lép fel. A nyári sorozat utolsó koncertje szeptember 8-án lesz ifjabb Balázs Elemér főszereplésével - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

A koncerteken 60-60 néző vehet részt. A jegyeket az elmaradt koncertek helyett is igényelhetik a nézők a regisztrálás sorrendjében. A jegyek ára egységesen négyezer forint, a bevétellel a fiatal művészeket is támogatják.

A koncerteken a maszk viselése ajánlott, családtagok ülhetnek közvetlenül egymás mellett, egyébként a rendezők törekednek a székek közötti megfelelő távolság biztosítására. A jegyvásárlókat is kérik, jelezzék a megnevezett e-mail-címen, hányan szeretnének egymás mellett ülni. Pontos információ a koncertekről a www.azongora.hu honlapon olvasható. Regisztrálni a koncertekre az [email protected] e-mail-címen szükséges.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!