Volt egyszer egy Ifipark - D. Nagy Lajos fellépésével folytatódik a koncertsorozat

Kultúra, 2018.08.01

A Budai Ifjúsági Park legendás időszakára emlékezve D. Nagy Lajosnak, a Bikini énekesének előadásával folytatódik a Volt egyszer egy Ifipark című koncertsorozat pénteken a Várkert Bazárban.

D. Nagy Lajos az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában elmondta, hogy a koncerten visszafogottabb, romantikus oldalát akusztikus hangszerelés segítségével készül megmutatni.

Hozzátette, hogy a dalok megszületésének időrendi sorrendjét követve először Rolls Frakció-számok csendülnek fel a színpadon, amelyeket az egykori zenekar egyik tagjával, Trunkos András basszusgitárossal ad elő.

A Rolls Frakció-dalokat néhány akusztikusabbra áthangszerelt Bikini-szám és Az idő foglyai című szólóalbumáról választott négy dal követi majd, emellett énekel pár új szerzeményt készülő szólóalbumáról is - fűzte hozzá.

Felidézte, hogy amikor legelőször játszottak az Ifipark színpadán, alig páran lézengtek a nézőtéren, az utolsó koncertjükön azonban már hatezer néző tombolt. "Mi ott lettünk sikeresek" - emlékezett.

A Várkert Bazárban 1961 és 1984 között működő Ifipark a magyar beat-, majd rockzene egyik legfontosabb helyszíne volt. A legendás előadásokra emlékezve 2017-ben nyári koncertsorozatot indítottak a Várkert Bazárban, amely idén nyáron az Omega, D. Nagy Lajos, Hobo, az Apostol és a Dinamit fellépésével folytatódik.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!