Önkormányzat 2019 - Nemény András: összefogás és csapatmunka eredményezett sikert Szombathelyen

Önkormányzati választás, 2019.10.13

Az összefogásnak és a jó csapatmunkának tulajdonítja választási sikerét Nemény András, Szombathely megválasztott polgármestere - mondta az MTI érdeklődésére a politikus vasárnap.

Nemény András ( az Éljen Szombathely! Egyesület- Momentum - DK - MSZP - Párbeszéd - LMP - Kétfarkú Kutyapárt, a Szolidaritás Mozgalom és a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjeként ) indult az önkormányzati választáson.

Szavai szerint a szombathelyi választók is megérezték, hogy az ellenzék igazi változás akar, szavazatukkal pedig elismerték azt a munkát, amit az elmúlt hónapokban a közgyűlési többséget átvéve az ellenzék végzett.

A városvezető közölte: legelső feladataik közé tartozik a már megkezdett útfelújítási program folytatása, a munkálatok megterveztetése és mielőbbi elvégeztetése, valamint egy ésszerű és a problémákat megoldó közlekedési koncepció elfogadása és megvalósítása.

Hangsúlyozta: a kampányban nem ígértek nagy dolgokat, de szeretnék elérni, hogy Szombathely a következő öt évben egy a mainál sokkal kellemesebb és élhetőbb várossá váljon.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!