Önkormányzat 2019 - Szita: megtisztelő a kaposváriakkal folytatott közös munka

Önkormányzati választás, 2019.10.13

A kaposváriak olyan összetartó közösséget alkottak az elmúlt évtizedekben, amire "méltán lehetünk büszkék", megtisztelő, hogy "újra polgármesterré választottak és továbbra is velük dolgozhatok" - mondta Szita Károly (Fidesz-KDNP) az MTI-nek vasárnap éjjel.

A negyedszázada a város élén álló politikus úgy vélte: a magas részvétellel zajló önkormányzati választás "különösen fontos ünnepe a demokráciának, megmutatta, hogy mi, magyarok nem engedünk a szabadságunkból, magunk döntünk a saját sorsunkról".

Ez nem a politikai intézkedések napja, hanem az ünnepé, az ünnep arra való, hogy szeressük egymást, megragadjuk a pillanatot és együtt nézzünk szembe a holnappal - mondta arra a kérdésre, hogy mi az első, a lakosságot érintő tervezett intézkedése. Hozzátette, köszöni, hogy ennyien részt vettek a szavazáson.

Szita Károly a következő ciklusra vonatkozó terveiről azt közölte, hogy hozzálátnak az Összetartozunk című várospolitikai program végrehajtásához.

Az a cél, hogy Kaposvár legyen Magyarország egyik, ha nem a legegészségesebb városa, a megújuló energiák alkalmazásával a közszolgáltatási díjak tekintetében a legolcsóbb városok között legyen, többen szülessenek, mint ahányan meghalnak, s emelkedjen a kaposváriak jövedelme.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!