Az újonc Vácon is könnyedén lépett át Mol-Pick Szeged

Pick Szeged, 2019.09.11

A várakozásoknak megfelelően könnyedén győzte le az újonc Vác csapatát a Mol-Pick Szeged együttese.

Mol-Pick Szeged - Váci KSE - Bodó Richárd

Juan Carlos Pastor mester csapata szombaton a Bajnokok Ligája "A" csoportjának talán legerősebb ellenfelét, a spanyol Barcelonát fogadja az Újszegedi Sportcsarnokban, előtte azonban még le kellett tudnia a bajnokság zsinórban harmadik hazai mérkőzését, a Skaliczki László vezette Vác ellen. A Pick egykori trénerének nem voltak illúziói, a tisztes helytállásért érkeztek a Tisza partjára, hiszen az újonc Vác sok fiatalból áll, jelenleg még pont nélkül állnak a tabellán. A Pick már az első félidőben eldöntötte a meccs kimenetelének sorsát, hiszen 9 gólos előnnyel mehettek pihenni Bodóék. Az átlövő egyébként kirobbanó formában volt, jól meg is szórta Kovács kapuját. Remélhetőleg a bombázó a hétvégén a Barca hálóőrét Möllert, valamint Gonzalo-t is jól megszórja majd. A "tétnélküli" bajnokin mindkét edző bevethette a fiatalokat, így kapott lehetőséget Nagy Martin kapus is, aki még gólt is szerzett. A Pick győzelme egy percig sem forgott veszélyben, Miklerék így magabiztosan, 16 góllal nyertek a Vác ellenében, mely csapat tisztességesen és nagyot küzdött.


MOL-PICK SZEGED – Váci KSE 39–23 (18–9)
Férfi kézilabda NB I, 3. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 1000 néző. Vezette: Bujdosó, Horváth V.
MOL-PICK SZEGED: Mikler – RADIVOJEVICS 6/1, Maqueda 3, Henigman 4, Bánhidi 1, Källman 4, Bombac 2. Csere: Alilovic, Nagy M. 1 (kapusok), BODÓ 6, Gaber, Canellas 1, Stepancic 4, Rosta 1, Sostaric 5/1, Kaspárek 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Vác: Kovács J. – Nagy N., Kállai 3, Davidovic 2, Antal Sz. 1, Pál 1, Holpert 1. Csere: Ulicsinyi (kapus), Rédai, Németh A. 3, Tyiskov, Bognár 3, Kocsi 3, Miklián, Fórizs 1, Rozner 5/3. Vezetőedző: Skaliczki László.
Hétméteres: 2/2, ill. 3/3.
Kiállítás: 6, ill. 6 perc.  

(Webrádió)

Címkék

Mol-Pick Szeged Váci KSE
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!