MOL-Pick Szeged - Aalborg Handbold 26-26 (13-15)

Pick Szeged, 2020.02.08

A dán bajnokkal méri össze tudását a MOL-Pick Szeged együttese a Bajnokok Ligája soron következő fordulójában szombat este az újszegedi Városi Sportcsarnokban.

Pick Szeged küzdőtér
A 2020-as év első BL mérkőzését játssza a Tisza-parti alakulat, a vendég pedig a tabella negyedik helyén telelő Aalborg együttese lesz. A skandináv csapattal tavaly októberben már játszottak Bánhidiék, akkor a vendég Szeged nyert 28-35-re, ezzel az eredménnyel most is elégedettek lennénk. A dán egy alaposan megfiatalított csapat, hiszen a két korelnök is "csak" 35 éves, az egyik a svéd hálóőr Aggefors Mikael, míg a másik Møllgaard Jensen irányító. Nem számíthat könnyű mérkőzésre a Pick, hiszen az Aalborg olyan csapatok skalpját is begyűjtötte a csoportban tavaly, mint a Flensburg (31-28), a Celje (28-29), a Zagreb (30-20) és az Elverum (24-34). A dánok jelenleg negyedikek a tabellán, míg a Pick szorosan követve a Barcát második.

A meccs előtt egy nappal a Pick nagyszerű bejelentést is tett, hiszen a klub 2023-ig szerződést hosszabbított a csapat egyik nagy kedvencével, a szerb jobbszélső Bogdan Radivojeviccsel. A dánok is nagy csatára számítanak, honlapjukon külön kiemelték a Pick két EB aranyérmes spanyol játékosát, Joan Canellast és Jorge Maquedát, valamint Mikler Rolandot és az EB álomcsapatába választott Bánhidi Bencét is. A mérkőzés és az élő közvetítés is 18.00-kor kezdődik, a kommentátor ezúttal Kovács Máté lesz.

(Webrádió)

Címkék

MOL-Pick Szeged - Aalborg Handbold EHFCL
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!