Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC: 34-27 (16-10)

Pick Szeged, 2018.10.03

Első rangadójához érkezett a Mol-Pick Szeged csapata, hiszen Bodó Richárdék a Tatabánya együttesét fogadják az Újszegedi Sportcsarnokban. Kövesse Ön is élőben az összecsapást!

Pick Szeged küzdőtér Az egykori kiváló szegedi játékos és edző, Vladan Matics együttese érkezik a Tisza partjára. A vendégek bevallottan nem győzni jönnek, ugyanakkor minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy nagy csatára késztessék a magyar bajnokot. Győri Matyásra már biztosan nem számíthat Matke mester, de Bozovics és Vrankovics játéka is bizonytalan.  

Juan Carlos Pastor együttese eddig mind a bajnokságban, mind a BL-ben veretlen. Azzal a hírrel kapcsolatban, hogy Mikler Roland esetleg Szegeden folytatná ismét a pályafutását a Mister csak elismerően mosolygott. A szakember nem árult el semmit az átigazolási pletykával kapcsolatban, azt azonban elmondta portálunknak, hogy jó kapusnak tartja a hálóőrt, akivel szívesen dolgozna együtt. A mérkőzés és a közvetítés is 18.30-kor kezdődik, a kommentátor ezúttal is Kovács Máté lesz. Szurkoljunk együtt a Pick újabb sikeréért.

(Webrádió)

Címkék

Mol-Pick Szeged Grundfos Tatabánya KC Kézilabda Élő
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!