Mol-Pick Szeged - Skjern Handbold férfi kézilabda BL mérkőzés élőben!

Pick Szeged, 2018.11.18

A dán bajnok Skjern ellen lép pályára ismét a Mol-Pick Szeged együttese a Bajnokok Ligája soron következő összecsapásán. Kövesse Ön is élőben a mérkőzést.

Pick Szeged küzdőtér
Vasárnap 17 órakor újabb BL mérkőzés vár Bodó Ricsiékre, hiszen a Tisza-parti együttes a dán bajnokot fogadja hazai környezetben. A Pick számára nem ismeretlenek Eggerték, hiszen Dániában szoros mérkőzésen 3 góllal nyertek 26-29-re. A dán szélsővel egyébként is  jó lesz vigyázni, hiszen Eggert csapata legjobbjaként 42 gólnál tart a  BL pontvadászatban. A Skjern az 5. helyen tanyázik a Bajnokok Ligája B jelű csoportjában, míg a Picket csak a PSG előzi meg.  

Egyébként a Skjern a hazai bajnokságában győzedelmeskedett a legutóbbi meccsén, hiszen a dán bajnok a Ribe-Esbjerg ellen nyert 23-20-ra. Ezen a meccsen is Anders Eggert és Eivind Tangen volt a legeredményesebb 7-7 találattal. A dán bajnokságban viszont nem nagyon vitézkedik a Skejrn,hiszen csak a 7.helyen állnak.

Szurkoljon Ön is velünk a Mol-Pick Szeged újabb sikeréért. A mérkőzés és közvetítés is 17 órakor kezdődik az Újszegedi Sportcsarnokban. A kommentátor ezúttal is Kovács Máté lesz.


(Webrádió)

Címkék

Mol-Pick Szeged Skjern Handbold EHFCL Élő közvetítés
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!