Mol-Pick Szeged - HBC Nantes: 30-33 (15-17)

Pick Szeged, 2017.11.11

Szombat délután ismét kemény ellenfél érkezik az Újszegedi Sportcsarnokba, hiszen Juan-Carlos Pastor együttese a francia Nantes csapatát fogadja.

Pick Szeged küzdőtér Nincs jó emléke a Picknek a franciákról, hiszen hazai környezetben négygólos (30-26) vereséget szenvedtek Balogh Zsoltiék. Ezúttal azonban remélhetőleg másképp lesz, hiszen Pastor mester együttese legutóbbi két mérkőzésén is vereséget szenvedett. Először a bajnokságban a Telekom Veszprém, majd a BL-ben a német bajnok Rhein-Neckar Löwen ellen. Mindkét gárda éhes a sikerre, hiszen a franciák is most lejtmenetben vannak, így Faluvégi Rudolfék biztos mindent beleadnak majd, hogy nyertesen távozzanak Szegedről. A hazai klubhoz kapcsolódó hír, hogy Zubai Szabolcs lemondott a csapatkapitányi tisztségről, helyette Jonas Kallman tölti be a posztot.  

A 17.30-kor kezdődő találkozót portálunk ismét élőben közvetíti, a kommentátor szokás szerint Kovács Máté lesz. A mérkőzést hangban, mint az összecsapást követő sajtótájékoztatót élőképpel közvetítjük.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!