Pedro Rodriguez a Balatonfüredhez igazol (Frissítve)

Pick Szeged, 2019.03.19

A Balatonfüredi KSE csapatához igazolt Pedro Rodriguez a Mol-Pick Szeged jobbszélsője.

A hír nem meglepő, hiszen a spanyol játékos nem kapott túl sok lehetőséget a Pick Szeged együttesében. "Taktikai okokból" Juan Carlos Pastor mester rendre kihagyta a keretből, a szélső egyébként is kevés játéklehetőséghez jutott, ami fontos lenne a számára. Mario Sostaric megérdemelten élvezte Pastor mester bizalmát, ugyanakkor ez azt is jelentette, hogy a 28 éves játékos csak mellékszereplője lehetett a történéseknek, elsősorban kisebb bajnoki meccseken adhatott számot tudásáról. A helyére Bogdan Radivojević szerb válogatott érkezik a Szegedhez, aki korábban a Rhein-Neckar Löwen együttesét erősítette. 

A spanyol válogatott szélső 2 évre írt alá a füredi csapathoz, így még láthatjuk a 26-os játékost a Szeged ellen játszani. 

Pedro kérdésünkre elmondta, hogy voltak megkeresései Németországból és Franciaországból egyaránt, de Magyarországon szeretett volna maradni, mert a felesége és Ő is berendezkedtek itt, jól érzik magukat. Jó volt a kapcsolata Juan Carlos Pastor mesterrel, ugyanakkor mindenképpen szeretett volna többet játszani, amelyre a Mol-Pick Szeged 
együttesében nem túl sok lehetősége nyílt. A Balatonfüred jó csapat, ráadásul az EHF-kupában is érdekelt, ezért esett a választásom a Füredre - tette hozzá. Ugyanakkor az sem elhanyagolható tényező, hogy a magyar klubok általában biztos pénzügyi alapokon állnak, pontosan, időben fizetnek - mondta el a spanyol szélső.

Mi a magunk részéről sok sikert kívánunk a 29 esztendős, rendkívül szimpatikus játékosnak. 
(Webrádió)

Címkék

Pedro Rodriguez Mol-Pick Szeged Balatonfüredi KSE
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!