Exkluzív interjú - Jose Manuel Sierra: „Remélem, a szezon végén együtt ünnepelhetjük a megszerzett kupát”

Pick Szeged, 2014.06.13

Exkluzív interjú a spanyol válogatott világbajnok és Európa-bajnoki bronzérmes kapusával. A Pick Szeged új játékosával az elmúlt szezonról, illetve új csapatáról, a Pick Szegedről beszélgettünk.

José Manuel Sierra Mint korábbi exkluzív interjúnkban olvashatták Dean Bombac már izgalommal várja szegedi életét, szegedi pályafutását. A szlovén irányító nem egyedül érkezik Franciaországból, mivel Jose Manuel Sierra is a francia életet cseréli szegedire. A több mint 100 szoros válogatott kapus 2012- ben igazolt Franciaországba a Párizs csapatához. Korábban hazájában játszott a Barcelona, a Ciudad Real és a Valladolid csapatában is. Juan Carlos Pastor és Jose Manuel Sierra jól ismerik egymást, mivel hosszú éveken át dolgoztak együtt. A Pick Szeged új játékosával az elmúlt szezonról,illetve új csapatáról, a Pick Szegedről beszélgettünk.

  • Először is, mennyire vagy elégedett az idei szezonoddal, illetve csapatod elért eredményeivel?

Egyértelmű, hogy nem vagyunk elégedettek. A csapatunk felkészült, hogy megküzdjön az összes címért, és csupán egyet szereztünk meg.

  • Miért a Szegedre esett a választásod? Mennyire befolyásolta a döntésedet Juan Carlos Pastor személye?
Nagy mértékben befolyásolta a döntést. Pastor csapata nagyon jól teljesít, dolgozik és mindig győzelemre esélyes. Beszéltem a többi spanyollal is, akik nagyon elégedettek a klubbal és szeretik a várost is.

  • Korábban játszottál már a Szeged ellen. Milyen emlékeid vannak a csapatról és a szurkolókról?
Emlékszem egyre, ahol a szenvedélyes játék nagy szerepet játszott abban, hogy a csapat megszerezze a győzelmet.

  • Mik a céljaid a következő szezonra? Mit szeretnél elérni a Pick Szegeddel?

 A céljaim megegyeznek a csapat céljaival. Remélem, hogy nagyszerű szezonunk lesz és eredményesen szerepelünk az összes mérkőzésen, amelyen részt veszünk. Bármilyen címnek nagyon örülnék.

  • Mit üzennél a szegedi szurkolóknak?

 Azt, hogy azért fogunk küzdeni, hogy minden meccset megnyerjünk, és remélem a szezon végén együtt ünnepelhetjük a megszerzett kupát.

Interjút készítette: Kovács Máté

Jose Manuel Sierra adatlapja:


(Webrádió)

Galériánk

José Manuel Sierra José Manuel Sierra
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!