Férfi kézilabda Bajnokok Ligája: Mol-Pick Szeged - Bjerringbro-Silkeborg: 33-24 (14-16)

Pick Szeged, 2017.04.02

A legjobb nyolc közé jutás a cél vasárnap délután 17 órakor, amikor is a Mol-Pick Szeged együttese a dán bajnokot fogadja az Újszegedi Sportcsarnokban.

Férfi kézilabda BL - MOL-Pick Szeged - Vardar Szkopje
Mol-Pick Szeged - Bjerringbro-Silkeborg: 33-24 (14-16)
Mol-Pick Szeged gólszerzői: Jonas Kallman 7, Sergei Gorbok 7, Balogh Zsolt 4, Stas Skube 7, Matej Gaber 2, Rodriguez Alvarez Pedro 3, Bánhidi Bence 1, Buntic Denis 2

Az idegenbeli két gólos (24-26) siker után hazai környezetben lép pályára a dán Silkeborg ellen Juan Carlos Pastor együttese. Az "A" csoport hatodik helyén végző dán alakult nem rossz csapat, hiszen a csoportjában olyan nagyágyúk ellen játszott többé-kevésbé szoros mérkőzéseket, mint a Barcelona, PSG, Flensburg, Kiel, vagy az ősi rivális Veszprém. A délutáni mérkőzés egyúttal testvérpárharcot is hoz majd, hiszen a dánok foglalkoztatják Stas Skube testvérét, Sebastian Skubét. Ismét óriási feladat hárulhat majd a Szeged hálóőrére Jose Manuel Sierrára, aki Sego sülését követően alaposan megtáltosodott és csapata egyik legjobbja lett. A spanyol kapus egyik legnagyszerűbb pillanata még az EHF Top5 védésébe is bekerült.  


Szurkoljunk együtt azért, hogy a Mol-Pick Szeged együttese a legjobb nyolc közé jusson, ahol már biztos, hogy a francia sztárcsapat, a Paris Saint-Germain lesz az ellenfele.

Az élő közvetítés és a mérkőzés is 17 órakor kezdődik. A kommentátor Kovács Máté. A mérkőzést csak hangban közvetítjük!!!


A mérkőzést követő sajtótájékoztatót élőben, képpel közvetítjük!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!