Kézilabda BL: Mol-Pick Szeged - PSG: (14-16) 27-30

Pick Szeged, 2017.04.23

A francia bajnokság éllovasával, a végső győzelemre is esélyes Paris Saint-Germain együttesével játszik a Bajnokok Ligája legjobb négy közé jutásáért a Mol-Pick Szeged férfi kézilabda csapata.

Férfi kézilabda BL - MVM-Veszprém - Paris Saint-Germain (PSG)
Mol-Pick Szeged - PSG: 27-30 (14-16)
Szegedi gólszerzők: Jonas Kallman 4, Bodó Richárd 2, Sergei Gorbok 2, Zubai Szabolcs 1, Balogh Zsolt 5, Stas Skube 2, Rodriguez Alvarez Pedro 6, Bánhidi Bence 4, Denis Buntic 1

Zubai Szabolcsék nincsenek könnyű helyzetben, hiszen a mérkőzés és a BL sorozat egyik favoritja is a francia alakulat. A dán Silkeborg csapatán kettős győzelemmel túllépő Mol-Pick Szeged vasárnap 17.00-kor lép pályára Nikola Karabaticsék ellen az újszegedi Városi Sportcsarnokban. A két együttes még soha nem találkozott korábban egymással, azonban José Manuel Sierra, a tisza-parti alakulat hálóőre korábban két évet légióskodott Franciaországban (2012-2014), mielőtt Szegedre igazolt. Sergei Gorbok, a Pick Szeged orosz balátlövője is elismerőleg szólt a PSG-ről, amelynek rendkívül erős kerete van, azonban mint kérdésünkre kifejtette a labda kerek, utalva arra, hogy bármi megtörténhet. A 2016/2017-es BL góllövő listáján egyébként Balogh Zsolt, a Mol-Pick Szeged jobbátlövője kilencedik 75 góllal, holtversenyben pont a dán Mikkel Hansennel, aki a franciákat erősíti. A PSG a Telekom-Veszprémmel volt egy csoportban, amelyet mindkétszer le is győzött, Karabaticsék végül a Barcelona mögött a második helyen zártak. Szurkoljunk együtt a Mol-Pick Szeged sikeréért. A mérkőzés és az élő közvetítés is 17 órakor kezdődik, a kommentátor Kovács Máté.

A mérkőzést csak hangban közvetítjük!!!


A mérkőzést követő sajtótájékoztatót élőben, képpel közvetítjük!



(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!