Mol-Pick Szeged - Telekom Veszprém: (11-14) 21-30 SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ÉLŐBEN!

Pick Szeged, 2017.10.21

Kövesse Ön is élőben a Mol-Pick Szeged - Telekom Veszprém rangadót élőben! A mérkőzés és a közvetítés is 13.30-kor kezdődik! A mérkőzést követő sajtótájékoztatót élőben közvetítjük!

Pick Szeged küzdőtér
A hazai bajnokság legnehezebb mérkőzése vár Juan Carlos Pastor együttesére, hiszen az eddig szintén veretlen Telekom Veszprém látogat a Tisza-parti alakulathoz. 

A szombati "El Classico" 13.30-kor veszi kezdetét, amelyet ezúttal is Kovács Máté kommentálásában követhetnek az érdeklődők. 


A BL-ben eddig száz százalékos Veszprém természetesen a bajnokságban sem hibázott, így a hazai pálya ellenére elképesztően nehéz meccs vár ma Zubaiékra. A vendégek kapitánya, Nagy László bejelentette, hogy visszavonul a válogatottságtól, ugyanakkor a hazai és a BL pontvadászatban még számíthat a világklasszis átlövőre Vranjes mester. A mai mérkőzést viszont sérülés miatt ki kell hagynia Nagynak. A Pick eddig a francia Nantes együttesétől szenvedett vereséget, míg a Varda Szkopjéval döntetlent játszott a BL-ben, a többi mérkőzést behúzták Balogh Zsoltiék. A hazai bajnokságot vezeti a Pick, de Veszprém egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mindkét csapat veretlen. 

Sergei Gorbok, a Mol-Pick Szeged játékosa abszolút bizakodó a mai meccsel kapcsolatban, hiszen ha csak egy-két góllal is, de győzelmet vár csapatától hazai környezetben. Az orosz idegenlégiós kérdésünkre azt is elmondta, hogy a Pickben mindenki hadra fogható lesz, tudomása szerint senki sem küzd sérüléssel vagy betegséggel.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!