Mol-Pick Szeged - Telekom Veszprém: 30-27 (15-14)

Pick Szeged, 2017.05.24

A bajnoki döntő első felvonásában hat gólos vereséget szenvedett idegenben a Mol-Pick Szeged együttese a Telekom Veszprém csapatától. A bajnoki aranyhoz minimum hét góllal kell vernie a bakonyiakat Juan Carlos Pastor együttesének. Szurkoljunk együtt élőben a Pick sikeréért!

Férfi kézilabda MK - Döntő - Veszprém-Szeged Az első félidőben jól tartotta magát a vendég gárda, de Nagy Lászlóék fokozatosan léptek meg riválisuktól, míg a végén kialakult a 6 gólos különbség, sajnos nem a Szeged javára. A Pick kapusa törött ujjal védett, így Sierra teljesítménye külön is megsüvegelendő. A Szeged legeredményesebb játékosa Bodó Ricsi volt a maga 5 találatával.  

Szurkoljunk együtt a Mol-Pick Szeged legalább hétgólos sikeréért. A mérkőzés és az élő közvetítés is 18 órakor kezdődik, a kommentátor ezúttal is Kovács Máté.

A mérkőzést csak hangban közvetítjük!!!


A mérkőzést követő sajtótájékoztatót élőben, képpel közvetítjük!



A bajnoki döntő első mérkőzésének krónikája:

Telekom Veszprém - MOL-Pick Szeged 23:17 (8:10)
 
Telekom Veszprém: Mikler, Alilovic – Iváncsik 1, Schuch, Ilic 2, Palmarsson 3, Gajic 4 (1), Nilsson 2, Nagy 3, Ugalde 3, Marguc, Terzic, Blagotinsek, Sulic, Lékai 4
 
MOL-Pick Szeged: Sierra, Sego – Obranovic 1, Kallman 4, Bodó 5, Goncalves 1, Zubai, Balogh 4 (4), Skube, Blazevic, Gaber, Sostaric 2, Rodriguez, Bánhidi, Buntic, Bóka
 
Hétméteres: 1/1 ill. 5/4
Kiállítás: 8 perc, ill. 12 perc
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!