Zdolik, Bánhidi: Pick Szeged?

Pick Szeged, 2014.05.02

Két balatonfüredi játékossal erősítheti meg a keretét a Pick Szeged csapata.

Zdolik Bence_Bánhidi Bence Információink szerint Zdolik Bence és Bánhidi Bence is Juan Carlos Pastor együttesében folytatja a pályafutását.
 
Dean Bombac, Rajko Prodanovic, illetve Piotr Wyszomirski leigazolását követően két fiatal magyar játékossal bővülhet a Pick Szeged kerete a következő szezonra. Információink szerint Zdolik Bence és Bánhidi Bence is Juan Carlos Pastor együttesében folytatja a pályafutását.
 
Zdolik Bence neve már többször felmerült a Pick Szegeddel kapcsolatban. Egyrészt a fiatal balátlövő is jelezte, hogy szívesen játszana a Tisza- partján, másrészt a szegedi szurkolók is kifejezték, hogy örülnének a tehetséges átlövő leigazolásának. Most úgy tűnik, mind a két fél örülhet, ugyanis Zdolik a következő szezontól Szegeden fogyaszthatja majd kedvenc ételét a brassói aprópecsenyét.
 
  • Névjegy: Zdolik Bence:
Poszt
    
balátlövő
Születési hely, idő
    
Békéscsaba 1992. 05.24.
Magasság
    
198
Súly
    
87
Eddigi klubjai
    
Békéscsaba DKSE, Balatonfüredi KSE
 
 
Bánhidi Bence 12 éves korában kezdett el kézilabdázni. A fiatal beálló Győrből érkezett Balatonfüredre három évvel ezelőtt. Tavaly vezéregyénisége volt a juniorbajnokságot megnyerő együttesének. Az idei szezonban nemcsak az NBI-ben, hanem a magyar válogatottban is játszhatott, ahol a Bahrein elleni szigetszentmiklósi felkészülési mérkőzésen rögtön góllal debütált. Bánhidi korosztályának egyik legtehetségesebb játékosa, akit Mocsai Lajos nem véletlenül hívott be a felnőtt válogatottba.
 
  •  Névjegy: Bánhidi Bence
 
Poszt
    
beálló
Születési idő
    
Győr1995. 02.09.
Magasság
    
204
Súly
    
110
Eddigi klubjai
    
Győri ETO, Balatonfüredi KSE

Szerző: Kovács Máté
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!