Borkai Zsolt idén is indul a menedzserek teniszbajnokságán

Sport, 2017.04.19

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke idén is elindul a menedzserek országos páros teniszbajnokságának szombati, győri nyitó versenyén.

Hámori Tamás, a Manager Open alapító versenyigazgatója a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy a 13. alkalommal sorra kerülő társasági és üzleti versenysorozat idén nyolc vidéki, valamint egy fővárosi regionális viadalból áll, az országos döntőt október 8-án Budapesten, a hagyományoknak megfelelően a Park Teniszklubban rendezik meg. A bajnokságra idén a tavalyinál közel húsz százalékkal többen jelezték részvételi szándékukat, így az előzetes nevezések alapján több mint félezer vállalati közép- és felsővezető, illetve vállalkozó indulására lehet számítani.

Érdekesség, hogy a hétvégi győri versenyre három Magyarországon élő kínai üzletember is nevezett. A mezőnyben a legismertebb név Borkai Zsolté, a város polgármesteréé, aki nemcsak az esemény fővédnöke, hanem ahogy 2014 óta minden évben, úgy idén is ütőt ragad.

Hámori hozzátette: az olimpiai bajnok Borkai szeretné felülmúlni tavalyi eredményét, amikor is Győrben páros partnerével a legjobb nyolcig jutottak. A MOB-elnök célja, hogy ezúttal kerüljenek be a legjobb négybe, mert akkor nemcsak meghívott díszvendégként, hanem résztvevőként is ott lehetne a budapesti országos döntőben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!