Fehérorosz-magyar - Kis késéssel érkezett meg Bresztbe a válogatott

Sport, 2018.06.05

A magyar labdarúgó-válogatott repülőgépe egy zivatarzóna miatt bő húszperces késéssel szállt le Bresztben kedden, és az útlevél-ellenőrzés is igen alapos volt, emiatt a stadionbejárás és a fehéroroszok elleni, szerdai felkészülési találkozót megelőző sajtótájékoztató a tervezettnél később kezdődött meg.

A magyar szövetség (MLSZ) Twitter-oldalának beszámolója szerint Georges Leekens szövetségi kapitány hangsúlyozta, a hétfői és keddi edzéseken mindenki nagyon jól dolgozott.

"A fiatalokkal is nagyon elégedett vagyok, nemcsak a rutinosabb játékosokkal" - fogalmazott a belga szakvezető.

A hátvéd Szabó János elárulta: visszanézték a fehéroroszok legutóbbi három találkozóját.

"Tudjuk, hogy nem nagyon hagynak területet az ellenfélnek, nagyon szervezettek és jó játékosaik vannak, de véleményem szerint jól felkészültünk belőlük" - vélekedett Szabó.

Védőtársa, Vinícius Paulo a védekezés fontosságát emelte ki. "Ha az előttünk játszók azt érzik, hogy mi jól végezzük a dolgunkat, akkor az nekik is magabiztosságot ad. Így pedig gólt is könnyebben szerez a csapat" - mondta.

A breszti találkozó szerdán 19 órakor kezdődik, majd szombaton 17.30-tól a Groupama Arénában játszik a vb-résztvevő ausztrálokkal a magyar válogatott.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!