Férfi vízilabda ob I - Elhalasztanak két szombati mérkőzést

Sport, 2020.09.04

A koronavírus-járvány miatt elhalasztanak további két mérkőzést a férfi vízilabda-bajnokság szombati, harmadik fordulójából.

A vlv.hu pénteki beszámolója szerint a KSI SE - FTC-Telekom Waterpolo és az Eger-BVSC Zugló meccseket sem játsszák le, a már korábban halasztásra ítélt OSC-Kaposvár és Szolnok-Miskolc összecsapások mellett.

A szakportál úgy értesült, hogy a KSI-nél egy serdülő játékos tesztje lett pozitív, és a klubvezetés döntése alapján a csapat tagjai önkéntes karanténba vonultak. A BVSC-nél ellenben az összes eddigi teszt negatív lett, viszont az elmúlt napokban néhány játékos "tüneteket produkált", lázas volt, így a klub nem vállalt rizikót, és inkább szintén meccshalasztást kért.

A Nemzeti Sportközpontok felügyelete alá tartozó intézményeknél megtiltották a nézők belépését, ami jelen esetben a Komjádit és a Kőér utcai uszodát érinti. Így a fordulóban egyedül Pécsett lehetnek nézők, őket egyenként testhőmérséklet-mérésnek vetik alá belépéskor és a maszkhasználat szurkolás közben is kötelező.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!