Férfi röplabda Európa Liga - Legyőzte az izraelieket a magyar válogatott

Sport, 2017.06.10

A magyar férfi röplabda-válogatott 3-1-re legyőzte az izraeli csapatot az Európa Liga második fordulójában, Ukrajnában.

Juan Manuel Barrial argentin szövetségi kapitány együttese - amely pénteken 3-0-ra kikapott a dánoktól - az Ivano-Frankivszkban megrendezett szombati összecsapás nyitószettjét elveszítette ugyan, ezt követően azonban feljavult a játéka és 105 perces mérkőzésen végül magabiztosan diadalmaskodott. A válogatott legeredményesebb játékosa Pádár Krisztián volt 22 ponttal.

"A meccs előtt azt kértem a fiúktól, hogy kevesebbet hibázzanak, mint tegnap. Az első szettben ez még nem jutott el a tudatukig, de aztán ők is megértették, hogy csak így nyerhetnek. Ezt követően már sokkal összeszedettebben, koncentráltabban és határozottabban játszottak, ami meg is hozta a gyümölcsét. Ezt az utat kell tovább folytatni" - idézte a Magyar Röplabda Szövetség honlapja Juan Manuel Barrialt.

A magyarok vasárnap Ukrajna csapatával találkoznak, majd jövő héten, Nyíregyházán ismét összecsapnak ezzel a három együttessel.

Az Európa Ligában a két csoportból a három legjobb mérleggel záró együttes jut a dániai négyes döntőbe, amelynek a házigazdák automatikus résztvevői.



Eredmény, 1. torna, 2. forduló:
Magyarország-Izrael 3-1 (-22, 15, 16, 22)
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!