Férfi röplabda NB I - Átalakult kerettel is a címvédés a cél a kaposvári röplabdásoknál

Sport, 2017.09.28

Átalakult kerettel, de változatlan célokkal vág neki az új bajnoki évadnak a Fino Kaposvár címvédő férfi röplabdacsapata.

Az egyesület csütörtöki, szezonindító sajtótájékoztatóján elhangzott: Demeter György tanítványai a bajnokságban újra az élen akarnak végezni, míg a Magyar Kupa-elsőséget mindenképpen szeretnék visszahódítani az idei negyedik hely után.

A nyári szünetben a korábbi Bajnokok Ligája-győztes ifjabb Nagy Péter, a válogatott liberója, Pápai Péter, a kecskeméti Horváth Kristóf, valamint a bolgár Galin Nikolov csatlakozott a somogyiak keretéhez, amelynek Demeter György vezetőedző értékelése szerint jól sikerült a felkészülési időszaka. A gárda horvát, szlovén és francia csapattal is találkozott, és a játékosok jó erőben, kellő önbizalommal várják a rajtot.

"Olyan játékosok alkotják a keretet, akik nemcsak a tudásukkal, hanem mentálisan is képesek arra, hogy csapatként együttműködjenek a pályán és a pályán kívül egyaránt. Nem lehet más a cél, mint hogy kupákat, érmeket, aranyérmeket szerezzünk. A nemzetközi porondon, a Challenge Kupában is indulunk, de a mi teljesítményünket az alapján ítélik meg, hogy a hazai bajnokságban és a Magyar Kupában hogyan szerepelünk" - fogalmazott Borbély Csaba ügyvezető.

A csapat az első tétmeccsét vasárnap játssza a Debrecen ellen a kaposvári városi sportcsarnokban.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!