Hidi Patrik: nagy lépés a karrieremben a Real Oviedo

Sport, 2017.08.02

A Budapest Honvéd csapatától távozó Hidi Patrik úgy fogalmazott, nagy lépés a pályafutásában, hogy a spanyol másodosztályú Real Oviedóban futballozhat.

"Rendkívül fontos lépés ez az életemben, mert először játszom külföldön. Itt jobb a futball, a spanyoloknak van a legerősebb bajnokságuk a világon. Ez is arra ösztönöz, hogy fejlődjek és még jobb legyek" - nyilatkozta a klub honlapjának a középpályás, akit szerda délután mutattak be a spanyol együttesnél.

Hidi tíz év után a bajnokcsapat kapitányaként távozott Kispestről, kedden átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, és kétéves szerződést írt alá.

A szerdai ünnepélyes eseményen reményét fejezte ki, hogy az elkövetkező időszak hozzásegíti a válogatottsághoz. A stílusáról elmondta, hogy technikás játékosnak tartja magát, aki jól lő és pontos, hosszú indításokkal segíti a támadásokat.

"Még csak egy edzésen vagyok túl, de megismertem a csapattársaimat, akik nagyon barátságosak, vendégszeretők és nagyon jó emberek" - vélekedett a 26 éves labdarúgó.

Az intézményi kapcsolatokért felelős klubvezető, César Martín kiemelte, hogy Hidi Patrik támadó szellemű játékos, akinek nagyon jó a labdakezelése és remekül helyezkedik.

"Nagyon örülünk az érkezésének, erősítést jelent számunkra. Nagyra értékeljük a lelkesedését és mi is azt szeretnénk, hogy további fejlődésével hozzájáruljon csapatunk sikeréhez" - magyarázta.

A játékos menedzsere, Filipovics Vladan kedden közölte, hogy az elmúlt hónapok során több országból érdeklődtek Hidi iránt, akinek görög, orosz, szlovák és magyar ajánlatai is voltak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!