Labdarúgó NB I - Az utolsó percben mentett pontot az MTK

Sport, 2018.09.29

Az MTK Budapest egy utolsó percben értékesített tizenegyessel mentette 2-2-es döntetlenre a vendég Mezőkövesd ellen vívott mérkőzését a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombati játéknapján.



OTP Bank Liga, 9. forduló:
MTK Budapest - Mezőkövesd Zsóry FC 2-2 (1-0)
--------------------------------------------
Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1852 néző, v: Karakó

gólszerzők: Bognár (7.), Kanta (89.), illetve Molnár G. (62.), Drazic (80.)

sárga lap: Vass Á. (35.), Baki (70.), illetve Szalai A. (39.), Farkas D. (45.), Szeles (51.)


MTK:

----
Kicsak - Katona, Pintér (Baki, 57.), Balogh B., Szelin - Vass Á. - Vass P., Kanta, Bognár, Gera (Schäfer, 71.) - Lencse (Torghelle, 79.)


Mezőkövesd:

-----------
Dombó - Farkas D., Pillár, Szalai A., Vadnai - Cseri (Koszta, 63.), Szeles, Mevongou, Tóth B. (Molnár G., a szünetben) - Vajda, Drazic


Nagy lendülettel kezdte a mérkőzést a hazai együttes, amely az első percekben jelentősen többet birtokolta a labdát, mint ellenfele, s egy gyors góllal előnybe is került. Bognár találatát követően túlnyomórészt a mezőnyben zajlott a játék, mindkét oldalon követtek el sárga lapot érő szabálytalanságot a játékosok, a kapuk azonban a szünetig nem forogtak veszélyben.

Fordulás után egy csere nyomán élénkebbé vált a Mezőkövesd középpályás játéka, és a szünetben Tóth Bencét váltó Molnár Gábor góljával kiegyenlített a vendégcsapat. A kövesdiek ezután átvették az irányítást, veszélyesebben futballoztak, és a hajrá kezdetén újfent betaláltak Kicsak kapujába.

Az MTK-nak úgy sikerült egy pontot megmentenie, hogy a csereként pályára lépő Torghelle Sándorral szemben szabálytalankodtak, s az ezért megítélt büntetőt Kanta értékesítette a 89. percben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!