Labdarúgó NB I - Betalált és egy pontot szerzett a Kisvárda Felcsúton

Sport, 2018.08.18

A Kisvárda története első élvonalbeli gólját megszerezve 1-1-es döntetlent ért el Felcsúton, a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának szombati játéknapján.



OTP Bank Liga, 5. forduló:
Puskás Akadémia FC-Kisvárda FC 1-1 (0-0)
---------------------------------------
Felcsút, 400 néző, v: Kassai

gólszerzők: Knezevic (58.), illetve Lucas (77.)

sárga lap: Danilovic (22.), Zsidai (36.), illetve Lucas (28.)


Puskás Akadémia:

----------------
Danilovic - Poór, Hegedűs, Heris, Trajkovski - Zsidai (Balogh B., a szünetben), Márkvárt - Kiss T., Molnár (Radó, 61.), Knezevic (Diallo, 79.) - Arabuli


Kisvárda:

---------
Felipe - Melnik, Vári, Ene, Anderson - Lucas, Protic (Karaszjuk, 89.) - Gosztonyi (Sassa, 70.), Misic (Mitosevic, 68.), Ilic - Horváth Z.


Az első félidőben húsz percig nem történt említésre méltó esemény a pályán, a 22. percben viszont tizenegyeshez jutott a Kisvárda, de Horváth Zoltán kapu közepébe tartó büntetőjét megfogta Danilovic. Ezután előbb a vendégek, majd a hazaiak voltak aktívabbak támadásban, de a szünetig egyik csapatnak sem sikerült a kapuba találnia.

A fordulás után egyértelműen a Puskás Akadémia futballozott fölényben, ez pedig 13 perc elteltével góllá érett. A csekély számú hazai szurkoló azonban nem sokáig örülhetett, húsz percnek sem kellett eltelnie ugyanis a Kisvárda történetének első élvonalbeli góljához, amely az egyenlítő találat volt.

A hajrában egyik együttes sem tudta a maga javára fordítani az állást, így maradt az igazságosnak mondható döntetlen.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!