Labdarúgó NB I - Debreceni sikerrel indult a szezon

Sport, 2018.07.21

A vendég Debrecen 1-0-ra győzött a Puskás Akadémia ellen szombaton, a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 2018/19-es szezonjának nyitómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 1. forduló: Puskás Akadémia FC - Debreceni VSC 0-1 (0-0) -------------------------------------------- Felcsút, 931 néző, v.: Vad II.

gólszerző: Calvente (77.)

sárga lap: Haris (7.), Tőzsér (60.), Csősz (88.)



Puskás Akadémia:

---------------
Hegedüs L. - Osváth, Spandler, Heris, Trajkovski - Márkvárt, Molnár G. (Knezevic, 70.), Balogh B. - Latifi (Kiss T., 62.), Diallo, Radó



DVSC:

----
Nagy S. - Cikos, Kinyik, Szatmári Cs., Barna - Bódi, Kusnyír (Csősz, 82.), Tőzsér, Haris, Varga K. (Calvente, 61.) - Takács T. (Avdijaj, 70.)



A szezon első ziccerét a 3. percben a Debrecen csatára, Takács bombázta a hazai kapusba, majd tíz perc elteltével tízméteres fejese is célt tévesztett. A PAFC negyedóra elteltével "érkezett meg" a meccsbe és Diallo révén lesgólig jutott. A vendégek egyik sarokrúgásukat követően centiméterekre voltak a gólszerzéstől: Márkvárt a gólvonalról vágta ki a kapura fejelt labdát. A hajdúságiak lendülete a szünetig sem hagyott alább, de a vezetést nem tudták megszerezni.

Fordulást követően kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, ezzel együtt jelentősen esett az iram. A hazaiak ötlettelenül játszottak, helyzetekig sem nagyon jutottak el. A debreceniek többször is, és az egyik ilyennél Calvente fejesével megszerezték a vezetést. A felcsúti csapat küzdött az egyenlítésért, de a játékába sok hiba csúszott, így nem sikerült egyenlítenie. A Debrecen megérdemelten szerezte meg a három pontot, a felcsútiak pedig még mindig nem nyertek bajnoki mérkőzést a debreceniek ellen.

(FOTÓ)
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!