Labdarúgó NB I - Döntetlent játszott Debrecenben a Ferencváros

Sport, 2018.04.14

A listavezető Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Debrecen otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 26. fordulójának esti zárómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 26. forduló: Debreceni VSC-Ferencváros 1-1 (1-1)
----------------------------------- Nagyerdei Stadion, 10 841 néző, v.: Iványi gólszerzők: Könyves (37.), illetve Varga R. (8.) sárga lap: Tőzsér (35.), Takács (70.), illetve Leandro (71.), Otigba (81.)


DVSC:

----- Nagy S. - Bényei, Kinyik, Szatmári, Barna (Mészáros N., 90.) - Varga K., Jovanovic (Filip, 65.), Tőzsér, Bódi - Könyves, Tabakovic (Takács, 53.)


Ferencváros:

------------ Dibusz - Botka, Otigba, Blazic, Pedroso - Spirovski, Leandro - Varga R. (Moutari, 77.), Paintsil (Priskin, 90.), Nagy D. (Georgijevic, 83.) - Böde


A két csapat szurkolói remek hangulatot teremtettek, rangadóhoz méltó körülmények között kezdődött a mérkőzés. Az első gólra sem kellett sokat várni, a vendégek már a nyolcadik percben vezetéshez jutottak. A folytatásban is a Ferencváros akarata érvényesült, a debreceniek egyáltalán nem jelentettek veszélyt Dibusz kapujára. A félidő hajrájában aztán teljesen váratlanul Könyves bombagóljával egyenlített a DVSC.

A második félidő első negyedórája kiegyenlített játékot hozott, majd egyre inkább a Ferencváros került fölénybe, a zöld-fehérek többször is nehéz helyzetbe hozták a hazai védelmet, Böde fejesénél pedig a kapufa mentett. A folytatásban magára talált a Loki is, így az egyre feszültebb hangulatú mérkőzésen változatos játékot láthatott a közönség, gólt azonban már egyik csapat sem szerzett.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!