Labdarúgó NB I - Drámai hajrá után döntetlen a Groupama Arénában

Sport, 2018.05.12

A játéknap előtt listavezető Ferencváros izgalmas hajrá után 1-1-es döntetlent játszott a vendég Vasassal a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 30. fordulójában, így átengedte az éllovas pozíciót a Videotonnak.

Az élvonalbeli tagságuk megőrzéséért küzdő vendégek az egy ponttal elmozdultak a kieső zónából.


OTP Bank Liga, 30. forduló: Ferencváros-Vasas FC 1-1 (0-0)
------------------------------ Groupama Aréna, 11 345 néző, v.: Andó-Szabó

gólszerzők: Blazic (90.), illetve Egerszegi (94.)

sárga lap: Lovrencsics G. (33.), Leandro (93.), illetve Hangya (78.), Vida (93.)


FTC:

---
Dibusz - Lovrencsics G., Blazic, Leandro, Sternberg - Nagy D., Spirovski (Bőle, 85.) - Varga R., Paintsil, Moutari (Lovrencsics B., 64.) - Böde (Georgijevic, 81.)


Vasas FC:

---------
Nagy G. - James, Burmeister (Vogyicska, 51.), Benes - Hangya, Murka (Egerszegi, a szünetben), Ristevski, Vida - Ádám M. (Pavlov, 67.), Gaál, Barczi


Az első félidő első fél órája nagy hazai fölényt hozott, az FTC játékosai gyakorlatilag körbelőtték Nagy Gergely kapuját, vagy amikor eltalálták, a hálóőr védett. Az utolsó 15 percben aztán kijött a szorításból a Vasas, többször is eljutott a hazai tizenhatoshoz, de a szünetig egyik oldalon sem született gól.

A fordulást követően ismét beszorította riválisát a házigazda, a vendégek azonban eredményesen védekeztek. A hajrához közeledve kapufáig is jutott az FTC, a Vasas pedig csak elvétve lépte át a felező vonalat, a hazaiak fölénye azonban sokáig meddőnek bizonyult. A 90. percben aztán egy beadás után Nagy nagyot védett, de a kipattanót Blazic befejelte, s ekkor úgy tűnt, otthon tartja a három pontot a bajnokaspiráns. A Vasas azonban az utolsó percben, az utolsó támadásából bevette Dibusz kapuját, így szerzett egy pontot a Groupama Arénában.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!