Labdarúgó NB I - Élre ugrott a Ferencváros

Sport, 2018.04.28

A Ferencváros házigazdaként fordított a Haladás ellen szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában, ezzel a tabella élére ugrott.

Az FTC sorozatban 18. hazai mérkőzésén maradt veretlen. Legutóbb a Vasas győzött a Groupama Arénában, tavaly április 15-én.


OTP Bank Liga, 28. forduló: Ferencvárosi TC-Swietelsky Haladás 2-1 (1-1)
----------------------------------- Groupama Aréna, 7872 néző, v.: Szőts gólszerzők: Paintsil (38.), Blazic (68.), illetve Williams (7.) sárga lap: Rózsa (32.), Bamgboye (91.)


Ferencváros:

----------- Dibusz - Lovrencsics G., Blazic, Otigba, Botka - Gorriarán (Nagy, 73.), Koch (Moutari, 61.) - Varga R. (Lovrencsics, 83.), Paintsil, Spirovski - Böde


Haladás:

--------
Rózsa - Schimmer, Kolcák, Wils, Bosnjak - Jagodics - Németh Márió (Bamgboye, 58.), Rácz (Pinze, 77.), Németh Milán (Halmosi, 70.) - Williams, Grumic


A Haladás szemfüles góllal szerzett vezetést, ám az elszántan rohamozó Ferencváros még a szünet előtt kiegyenlített.

Térfélcsere után többször is Rózsa mentette meg kapuját az újabb fővárosi góltól, ám a félidő derekán fordított a Ferencváros. A hátralévő időben a vendégek már nem tudtak veszélyeztetni, így az FTC a Pakson kikapott Videotont megelőzve a tabella élére ugrott.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!