Labdarúgó NB I - Kispesti vereség Felcsúton

Sport, 2018.09.29

A Budapest Honvéd egygólos vereséget szenvedett a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombati játéknapján.

A második helyezett kispestiek immár három bajnoki találkozó óta nyeretlenek.


OTP Bank Liga, 9. forduló:
Puskás Akadémia-Budapest Honvéd 1-0 (1-0)
-----------------------------------------
Pancho Aréna, 1500 néző, v.: Berke

gólszerző: Knezevic (16.)

sárga lap: Arabuli (68.), Osváth (85.), illetve Nagy G. (29.), Danilo (45.), Baráth (63.)


Puskás Akadémia:

----------------
Danilovic - Heris, Hegedűs J., Spandler - Osváth, Mioc, Varga J., Knezevic (Urblik, 77.), Balogh B. - Kiss T. (Radó, 59.), Arabuli (Jesús, 81.)


Budapest Honvéd:

----------------
Gróf - Batik, Kamber, Baráth - Heffler T., Nagy G., Hidi (Kukoc, 72.), Gazdag, Holender - Danilo (Tischler, a szünetben), N'Gog (Banó-Szabó, 82.)


Óvatos, tapogatózó játékkal indult a mérkőzés, aztán tíz perc után nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak a csapatok. Ennek eredményeként mindkét kapusnak egy-egy bravúrt kellett bemutatnia, de az első negyedóra végén már Gróf sem tudott segíteni a vendégeken, mert a kiugró Knezevic elegánsan átemelte őt a labdával. A gól után ismét visszaesett a tempó, a kapuk sokáig egyáltalán nem forogtak veszélyben. A szünet előtti percekben viszont a Honvéd többször is egyenlíthetett volna, azonban Danilo kísérleténél Danilovic védett, míg N'Gog centikkel tévesztett célt.

Nagy lendülettel kezdték a második félidőt a kispestiek: tíz perc alatt négy nagy helyzetük is volt, de egyiket sem sikerült gólra váltaniuk. Ezt követően viszont alábbhagytak a vendégrohamok, így Danilovicnak nem sok dolga akadt, elvétve a Honvédhoz visszatért Hidi próbálkozott távolról, de ő sem találta el a kaput. Az utolsó negyedórában ismét fokozódott a nyomás a hazai kapun, de ezúttal is meddőnek bizonyult a kispestiek fölénye, így pont nélkül távoztak Felcsútról.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!