Labdarúgó NB I - Pakson is nyert a Haladás

Sport, 2018.04.14

A Haladás 2-1-re győzött szombaton a Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában.

A szombathelyiek az első 11 idegenbeli találkozójukból csupán egyszer nyertek, azóta viszont kétszer diadalmaskodtak, ugyanis múlt héten a Diósgyőrt is vendégként múlták felül.

OTP Bank Liga, 26. forduló:
Paksi FC-Swietelsky Haladás 1-2 (0-1)
-------------------------------------
Paks, 1000 néző, v.: Berke

gólszerzők: Simon A. (71.), illetve Hahn (11., öngól), Grumic (70.)

sárga lap: Papp (30.), Fejes (45+2.), illetve Wils (66.), Király (77.), Jagodics (93.)



Paksi FC:

---------
Verpecz - Vági, Fejes (Lenzsér, a szünetben), Gévay, Szabó J. - Simon Á. - Haraszti (Simon A., 66.), Papp (Kecskés, 33.), Bertus, Bartha - Hahn


Swietelsky Haladás:

-------------------
Király - Schimmer, Wils, Kolcak, Bosnjak - Jagodics, Németh Má. (Grumic, 57.) - Mészáros, Rácz, Halmosi (Kovács L., 74.) - Williams (Németh Mi., 87.)


A mérkőzés elején a Haladás egy szerencsés góllal szerzett vezetést: egy vendég szabadrúgást követően Hahn lábán pattant meg a labda. Az első félidő végig kiegyenlített küzdelmet hozott kevés helyzettel, így több gól nem született a szünetig.

A folytatásban eleinte a szombathelyiek futballoztak fölényben, majd a Paks átvette az irányítást, mégis éppen ekkor duplázta meg előnyét a Haladás egy szép kényszerítő után Grumic révén. A találatra azonnal válaszoltak a hazaiak egy szép fejesgóllal, így végig izgalmas maradt az összecsapás. A Paks próbálkozott becsülettel a lefújásig, de csak szabadrúgásból tudott veszélyeztetni, viszont abból sem volt eredményes, így a Haladás gazdagodott három ponttal.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!